Sponsor Bağlantılar





Iki Dunya Arasinda 546. Bolum izle Tek Parca Online izle 05-01-2015 #IkiDunyaArasinda


İki Dünya Arasında 546. Bölüm Tek Part hemen izle Turk Televizyon izleyicilerinin fenomen dizisi İki Dünya Arasında Yeni Bölümüyle Fenomen dizimiz Sevenlerini yalnız bırakmayarak Ekranda olacak. Ful Hd Tek Parça Olara sitemizden dizinin yayın saatinin hemen ardından önce part part izleme imkanına sahip olacksınız

İki Dünya Arasında 546. Bölüm Full hemen izle,İki Dünya Arasında 546. Bölüm Hd online izle,İki Dünya Arasında 546. Bölüm Tek Part hemen izle İki Dünya Arasında 546. Bölüm Online ücretsiz izle , İki Dünya Arasında Son Bölüm ücretsiz izle,İki Dünya Arasında 546. Bölüm izle

İki Dünya Arasında, hayatlarını, 'yaşatmak için yaşa' felsefesi üzerine kurmuş iki idealist arkadaşın hikâyesi üzerine kurulmuştur. Öğretmen Selim ve İmam Ahmet bu duygularla dolu iki gençtir. Ahmet imam olup hizmetine doğup büyüdüğü mahallede devam ederken, Selim ise öğretmen olup ideallerinin peşinden Suriye'ye gitmiştir. Hikâyemiz Selim'in ülkesine, dolayısıyla da mahallesine geri dönüp hizmetine burada devam etme kararıyla başlayacaktır. Böylece yıllardır mahallelinin ona yakıştırdığı bir kız olan Aslı'yı da yakından tanıma fırsatı bulacaktır. Ancak şartlar beklenmedik bir şekilde gelişir ve öğrencisi Ali'yle, onun annesi Sahra'yı kurtarabilmek için beraberinde Türkiye'ye getirir. Ne var ki bunu yapabilmek için Sahra'yla formaliteden bir evlilik yapması gerekmektedir. Bir yandan manevi dağılmışlığın yaşandığı, bir yandan üzerinde imar planlarının yapıldığı mahallesine döndüğünde işinin yurt dışındakinden de zor olduğunu görür.

Bu konuda en büyük yardımcısı ise, İmam Ahmet'tir. Ahmet zaten mahallede denge kurma görevini üstlenen, herkesin yardımına koşan ve sevilen bir karakterdir. Selim'in gelmesiyle elinin kuvvetlenmesiyle mutlu olur. Bilgi ve tecrübelerini harmanlayan iki arkadaş, 'insan kazanmak/topluma kazandırmak' adına ellerinden geleni yapacaklardır.

Selim ise, kendisiyle evlenilmesi beklenen Aslı'yla evlenme noktasında çok da aceleci davranamayacaktır. Hem Suriye'den gelirken formalite bir evlilikle beraberinde getirdiği Sahra ve oğlu Ali, hem de Aslı'yı yakından tanıma arzusu onu engelleyecektir. Selim'in hizmeti yönü ne kadar kusursuzsa, özel hayatı da o kadar ikilemler üzerine kuruludur. Sahra'nın kendisine beslemeye başladığı duyguların zamanla Selim'deki yansıması, Aslı'nın gerçek yüzünü ortaya çıkartması, okulda ise açığını yakalamaya çalışan bir müdürle mücadele etmek zorundadır.


Labels:



Leave A Comment:

Toplistler

Blogger tarafından desteklenmektedir.