Sponsor Bağlantılar





Kiraz Mevsimi 32. Bolum izle 1024P HD izle internetten izle

Kiraz Mevsimi son bolum izle
Kiraz Mevsimi 32. Bölüm 720P hemen izle Reytinglerin Yeni ismi olan Dizi Geçtiğimiz haftanın Starı olduğu gibi bu hafa neler yapacak acaba yeni bölümüyle Yine Zamanın Durmasını Arzulatacak hayranlarına. Dizi yayınlandıktan sonra sitemizde imkan buldukça Tek arça olarak sizlerle paylaşmaya Gayret edeceğiz. Kiraz Mevsimi 32. Bölüm 720P hemen izle

Kiraz Mevsimi 32. Bölüm Full canlı izle, Kiraz Mevsimi 32. Bölüm 720P donmadan izle , Kiraz Mevsimi 32. Bölüm 720P donmadan izle,Kiraz Mevsimi 32. Bölüm 720P hemen izle Kiraz Mevsimi 32. Bölüm 1024P HD donmadan izle , Son Bölüm internetten izle,Kiraz Mevsimi 32. Bölüm izle


En büyük hayali bir gün başarılı bir modacı olmak olan Öykü, küçük bir mahallede annesi ve erkek kardeşiyle birlikte yaşayan çalışkan bir üniversite öğrencisidir. Çocukluk yıllarından beri en yakın arkadaşı Burcu'nun ağabeyi Mete'ye aşıktır. Ne yazık ki herkesten sakladığı büyük aşkını mahalle arkadaşı Şeyma'ya kaptırır. Durum böyle olunca da, aşkını kalbine gömer ve duygularını kendi içinde yaşamaya başlar.

Öykü, komik ve bir o kadar da güzel tesadüfler sonucu Mete'nin ortağı ve yakın arkadaşı Ayaz ile karşılaşır. Ayaz, çapkın kendine aşırı güvenen ukala bir tiptir. Aynı zamanda Öykü'nün kendine örnek aldığı, büyük hayranı olduğu modacı Önem Dinçer'in de oğludur. Ama Öykü'nün bundan haberi yoktur.
Tatlı bir tesadüfle tanışan, birbirinden tamamen zıt karakterlere sahip olan Ayaz ve Öykü'yü, kader, her fırsatta bir araya getirecek ve zamanla aralarında hem romantik hem de komik bir ilişkinin başlamasına sebep olacaktır.
Ayaz ve Öykü arasında bir oyun olarak başlayan herşey, zamanla gerçeğe dönüşebilecek midir?

Yoksa Öykü her türlü imkansızlığa rağmen hayallerinin aşkı olan Mete'ye kavuşabilecek midir?
 




Labels:



Leave A Comment:

Toplistler

Blogger tarafından desteklenmektedir.